foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

 

Triatlon klub Jarun je pripremio za vas jedno posebno kolo Jarunske duatlon lige, i to 6. kolo po redu, zadnje prije nego što krene triatlonska liga! Nemojte zaboraviti da duatlon liga završava sa 7. kolom 14.09.

Ako niste još čuli za brend Pharmaceris, vrijeme je da probate ovu vrhunsku dermokozmetiku za problematičnu i osjetljivu kožu. Ove subote, naš sponzor G-M Pharma Zagreb d.o.o. će pripremiti za Vas posebnu prigodu gdje ćete moći isprobati Pharmaceris proizvode, tj. posebno SUHO ZAŠTITNO ULJE (SPF 50+) za mokru i suhu kožu koje čuva nas sportaše pri izlaganju suncu čak i kad izađemo iz vode. Nije masno pri znojenju, i satima štiti kožu! Imate priliku i osvojiti nagrade, jer se prvo troje u muškoj i ženskoj konkurenciji nagrađuju s poklon paketima! Odvojeno se nagrađuje supersprint duatlon za kadete, supersprint duatlon, sprint duatlon i trčanje! Dođite po svoje nagrade (svi koji žele ući u nagradni fond molimo da plate startninu)!

I da bi bilo još veselije, ove subote će nam se pridružiti i naši prijatelji iz Omega škole trčanja koji su već zagrizli za duatlon, a nadajmo se da će se okušati uskoro i u triatlonu! Ova ekipica čiste pozitive dokazuje da nikad nije kasno za krenuti u sport, uživati u treningu, druženju i rezultatima!

Veselimo se druženju!

Start je kao uvijek u 08:30h, prijave su otvorene od 07:45h, dođite malo ranije da se pripremite i da isprobate proizvode!

 

Pharmaceris Hrvatska

G-M Pharma Zagreb d.o.o.

OMEGA škola trčanja

 

Video