foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


U nedjelju 20.08.2017. Triatlon klub Jarun održao je 1. Jarun SwimRun.

Sve popularniji swimrun je kombinacija plivanja i trčanja, pa smo i mi odlučili isprobati našu akvatlonsku varijantu od 3 kruga: plivanje 500 m i trčanje 2,5 km sa zonom tranzicije na vrhu triatlonskih stepenica. Ukupno: 1,5 km plivanja i 7, 5 km trčanja.

Odlična ekipa se skupila i nastupila i u akvatlonskoj i u pravoj swimrun varijanti. Deja i Viktor Vitja Sarić se spremaju za swimrun na Hvaru pa im je ovo bio odličan trening na kojem su isprobali pravu varijantu swimruna. U punoj opremi isprobali su stazu; plivali su u tenisicama, koristili opremu za plivanje: pedalse i avione, a Viktor je plivao i trčao u neoprenskom odjelu.

Sudeći po reakcijama i komentarima swimrun će vrlo brzo doživjeti svoje drugo izdanje: 2. Jarun SwimRun. Nadamo se da će to biti sredinom mjeseca rujna. Pratitie naše stranice da ne propustite ovaj zanimljiv događaj.

Zahvaljujemo svima koji su došli i sudjelovali kao i ostalima koji su pružili nesebičnu pomoć oko organizacije 1. Jarun SwimRuna kao i sucima koji su nam "uskočili" i pomogli, Zlatku Kovačeviću i Josipu Dikonu.

Rezultati: LINK

Video